securitysystemsmart.ro

Strada Ștefan Baciu 7, Brașov 500170, Romania

Despre

SMART FUTURE SECURITY din Braşov şi www.SecuritySystemSmart.ro furnizează soluții de securitate profesională,reţele electrice sigurându-vă montaj şi garanţie pentru:
–  camere de supraveghere , sisteme de alarmă inteligente şi instalaţii pentru semnalizare şi avertizare la incendiu, personalizate și fiabile pentru orice buget sau aplicație.
-asistență profesională în depanare și configurarea acestor sisteme electronice.
Suntem un nume de încredere și suntem dedicați în oferirea unui nivel excelent de siguranță la prețuri competitive.
Ne îmbunătățim soluțiile noastre, produsele și serviciile pentru a satisfice nevoile și așteptările clienților noștri, prin participarea anuală la cursuri de specializare susţinute de producătorii de astfel de echipamente.
-servicii de montaj instalaţii electrice în construcţii , distribuire de electricitate pentru instalaţii de joasă şi medie tensiune , aparatură montaj în BRAŞOV şi COVASNA.
-Circuite de împământare şi paratrăsnet.
-Implementăm tehnologia SMART HOME  pentru instalaţiile electrirce deja existente sau configurăm o instalaţie electrică nouă pentru o cădire aflată în reabilitare sau construcţie.
-vânzare şi montaj ecrane publicitare tip LED cu rezoluţie foarte bună .
-creare de conţinut publicitar pentru afacerea dumneavoastră.
-avem o gamă largă de laptop-uri din gama business şi servicii reţele de internet(cablaj,wireless,extindere reţea),transmisie date la distanţă.

Expertiza

Bank Name Account Name Account Number Sort Number IBAN BIC/Swift
Test 345 99 CNA768