Cauti meseriasi pentru lucrarea ta?

Cauti o firma sau un meserias profesionist care sa iti execute lucrarea? Prolist te ajuta gratuit sa iti gasesti meseriasi pentru lucrarea ta!
Trimite detaliile lucrarii tale si te vom contacta cu cea mai buna solutie.  De la ce preturi vorbim despre sisteme inteligente intr-o locuinta?

  casa smart preturi

  Conceptul de casa inteligenta a ajuns, in ultimii ani, la stadiul de realitate, fiind deja la indemana unui numar tot mai mare a populatiei. Toate aceste sisteme vor deveni, in timp, accesibile pe scala larga, asa cum au fost si celelalte gadgeturi de-a lungul timpului.

  Sistemele inteligente presupun folosirea internetului pentru a conecta diferitele dispozitive si sisteme ce vor forma o retea propriu-zisa. Pe langa faptul ca aspectul legat de confort creste semnificativ, specialistii sustin ca o casa smart este si una mai sigura.

  Ce presupune aceasta transformare a locuintei?

  Procesul de trecere la o casa inteligenta nu prezinta mari impedimente, cu toate ca la prima vedere acest lucru pare mai dificil. Aceasta transformare presupune faptul ca o locuinta se poate controla de la distanta, doar cu un buton, prin intermediul diferitelor sisteme de automatizare.

  Dupa alegerea echipamentelor potrivite, etapa urmatoare consta in activarea senzorilor, iar apoi instalarea pe device. Acest ultim pas se realizeaza pe baza aplicatiilor disponibile, lucru care permite controlul echipamentelor.

  Un lucru uimitor este si faptul ca aceste sisteme sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Mai mult, pierderile inutile de energie sunt reduse la minim.

  Informatii despre functionalitatea acestor tehnologii

  Pe langa faptul ca o locuinta inteligenta se controleaza de la distanta, unele sisteme pot lua decizii pe cont propriu, in functie de anumiti parametri ce pot fi programati si controlati de oriunde. Cateva astfel de exemple sunt inchiderea sau deschiderea automata a usilor, aprinderea luminilor in momentul in care se intra in locuinta, pregatirea unei bauturi calde la orele prestabilite, tragerea automata a draperiilor in functie de nivelul de lumina de afara, s.a.

  Controlul sistemelor de iluminat inteligente presupune, in termeni generali, pe langa pornirea si oprirea luminii, micșorarea sau creșterea intensitatii luminii, schimbarea culorilor și nuanțelor. Becurile LED fac parte din categoria corpurilor pentru iluminat inteligente și pot fi controlate, precum si in cazul prizelor smart, de la distanță.

  In era smart, pe langa faptul ca aceasta aplicatie permite controlul luminii din fiecare incapere, exista o serie variata de optiuni, precum cea de sincronizare a luminilor cu muzica. Un lucru esential il reprezinta accesul la o retea buna de wireless, necesar pentru controlul de la distanta. De nelipsit sunt si gadgeturile care vor controla intreg sistemul, precum smartphone, tableta sau ceas smart.

  Tarife intalnite pe piata pentru diferite sisteme smart

  Tarifele intalnite pentru a integra cateva sisteme clasice dintr-o locuinta cu cele inteligente, necesita o cheltuiala pe masura, in functie de optiunile dorite.

  Este necesar ca intregul proces de integrare sa fie regandit si schimbat, incepand cu prize, cabluri, intrerupatoare, corpuri de iluminat, s.a.

  In ceea ce priveste partea legata de preturile pentru manopera, in mod cert acestea sunt mai ridicate cu aprox. 35% decat in cazul unor sisteme clasice.

   

  Dispozitive sisteme inteligente Pret mediu*
  Bec inteligent cu/ fara telecomanda 100 lei
  Lampa de noapte cu incarcare wireless 400 lei
  Plafoniera inteligenta 500 lei
  Priza smart 200 lei
  Banda LED (aprox. 5 m) 900 lei
  Telecomanda Smart 100 lei
  Senzor de fum smart 200 lei
  Senzor de usa/ fereastra – smart 100 lei
  Senzor de apa smart 100 lei
  Senzor de temperatura/ umiditate – smart 150 lei
  Senzor de miscare smart 200 lei
  Camera supraveghere inteligenta 500 lei
  Comutator intelligent 200 lei

   

  Kit casa inteligenta Pret mediu*
  Kit starter de la Philips Hue 900 lei
  Kit iluminat scari 1000 lei
  Sistem alarma Smart 700 lei
  Kit panouri luminoase modulare 2000 lei
  Kit motor perdea 800 lei
  Pachet casa inteligenta Control 6000 lei

  *pretul reprezinta o medie a produselor de pe piata. Include TVA.

  Prolist

  Trimite

  Bank Name Account Name Account Number Sort Number IBAN BIC/Swift
  Test 345 99 CNA768