Gala premiilor ROFMA 2019. Doua nominalizari pentru PROLIST.

rofma

ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management este o organizatie non-profit care are ca si scop reunirea tuturor specialistilor din Romania din domeniile facility management, workplace management si property management pentru a dezvolta o viziune unitara si de a oferi suport educational, informativ si legislativ membrilor sai.

Anul acesta in cadrul evenimentului ROFMEX, eveniment organizat de ROFMA in colaborare cu partenerii sai in data de 19-20 Noiembrie 2019 la Ramada Parc Bucuresti, a avut loc Gala Premilor ROFMA pentru industria de Workplace si Facility Management din Romania. Aceasta premiere si-a propus sa recunoasca si sa celebreze realizarile valoroase ale profesionistilor din domeniu.

Participantii acestui concurs au avut task-ul de a demonstra, prin proiectele trimise, solutii inovative la adresa problemelor complexe de workplace si facility management, pentru cresterea eficientei si reducerea costurilor dar si pentru protectia mediului si alte inovatii care aduc un beneficiu domeniului.

Au fost acordate in total 5 premii:

 • Premiul pentru cel mai bun proiect de inovare
 • Premiul pentru cel mai bun proiect de digitalizare
 • Premiul pentru cel mai bun proiect de sustenabilitate
 • Premiul pentru cel mai bun proiect educational si de dezvoltare profesionala
 • Premiul special pentru contributia la dezvoltarea sectorului si a ROFMA

Platforma Prolist s-a inscris la acest concurs in doua categorii si a reusit sa fie nominazitata in ambele:

 • Premiul pentru cel mai bun proiect de inovare
 • Premiul pentru cel mai bun proiect de digitalizare

Procedeul de analiza al proiectelor a fost unul strict, iar la final, experti ai domeniilor premiate s-au bazat pe criterii riguroase. Printre acestea, se enumera si cele pe care le-a indeplinit cu succes proiectul Prolist si prin urma carora platforma a ajuns printre marele multinationale clasate in finale:

 • Gradul de noutate al produsului, tehnologiei, sistemului sau serviciului ce fac/face obiectul proiectului
 • Nevoia acoperita prin acest proiect de inovare
 • Beneficiile aduse: dezvoltatorului proiectului, clientului direct al proiectului si utilizatorului/beneficiarului final
 • Impactul asupra proceselor de business carora le este adresat: impactul economic și impactul operational
 • Rezultate cuantificabile, inregistrate pana la data depunerii proiectului

Suntem mandrii de nominalizarile primite in cadrul Galei Premiilor ROFMA, la Bucuresti. Acestea sunt acum dovada ca Prolist are o traiectorie clara si pozitiva, indreptata spre dezvoltare continua, in timp ce platforma reprezinta zilnic un ajutor pentru clientii in cautare de meseriasi si profesionisti in diverse domenii. Suntem siguri ca in timp, cu perseverenta si imbunatatiri continue aduse platformei Prolist, vom reusi sa devenim castigatorii categoriilor enumerate anterior iar platforma sa devina cea mai placuta si utila experienta pentru utilizatirii sai.

Trimitequestion_answer

Nume banca Nume cont Numar cont Numar Sort (daca exista) IBAN BIC/Swift (daca exista)
Test 345 99 CNA768