Cauti meseriasi pentru lucrarea ta?

Cauti o firma sau un meserias profesionist care sa iti execute lucrarea? Prolist te ajuta gratuit sa iti gasesti meseriasi pentru lucrarea ta!
Trimite detaliile lucrarii tale si te vom contacta cu cea mai buna solutie.  Acoperisuri – ce preturi se practica in 2022? [Updatat]

  acoperisuri

  Pentru a menţine o poziţie competitiva pe piaţă, in ziua de astazi, este necesar ca meseriasii profesionisti sa se concentreze spre client şi calitate, prin evaluarea periodica a satisfacţiei acestora. Satisfacția clientului a devenit o prioritate, lucru care condiționeaza existenta pe piata a respectivei firme.

  Proprietarii de locuinte au aşteptări tot mai mari din partea meseriasilor privind calitatea, datorita faptului ca in majoritatea domeniilor, in special in domeniul constructiilor, s-a dezvoltat puternic concurenţa. Astfel, prestatorii de servicii sunt oarecum obligati de circumstante, să-şi concentreze în permanenţă eforturile pentru înţelegerea cerinţelor clienţilor.

  Montarea unui acoperis ar putea sa para o munca de complexitate redusa. Totusi, in practica, manopera pentru realizarea unui acoperis este extrem de dificila si periculoasa.

  Factori care influenteaza pretul final

  In cazul oricarei lucrari, manopera reprezinta un subiect extrem de important pentru eficientizarea costurilor. O firma cu experienta si meseriasi profesionisti va finaliza proiectul mult mai rapid, iar acest lucru poate reduce din cheltuielile pentru santierul respectiv.

  In functie de complexitatea unei lucrari si de calitatea materialelor utilizate, preturile pot fi negociate, insa in domeniul constructiilor nu este recomandat sa se compromita calitatea in favoarea unui pret mai mic.

  O lucrare de calitate superioara va proteja nu doar acoperisul, ci intreaga constructie. Infiltratiile de apa pot crea daune pentru anumite parti ale constructiei, precum instalatia electrica, zidarie, tencuiala. Mai mult, o calitate indoielnica, atat din punct de vedere a manoperei, cat si a materialelor, nu va avea o rezistenta garantata in timp.

  Preturile afisate intr-o lista de pret, reprezinta o medie efectuata pe o anumita zona geografica si au caracter orientativ. De regula, pentru lucrari de dimensiuni mai mari, preturile sunt negociabile.

  Pret manopera acoperis

  Pentru ca tu sa stii exact la ce sa te astepti cand contactezi un mester pentru acoperisul tau, am creat aceasta lista de preturi ca sa iti vina in ajutor. Preturile afisate, reprezinta o medie efectuata pe o anumita zona geografica si au caracter orientativ. De regula, pentru lucrari de dimensiuni mai mari, preturile sunt negociabile.

  Lucrari acoperis Pret manopera*
  Montat tigla metalica 27 lei/ mp
  Montat tigla ceramica 33 lei/ mp
  Montat panou sandwich 35 lei/ mp
  Montat tabla cutata 25 lei/ mp
  Montat pazie din scandura 15 lei/ mp
  Montat pazie PVC 20 lei/ mp
  Montat folie anticondens 10 lei/ mp
  Montat fereastra mansarda 400 lei/ buc
  Sindrila bitumoasa 30 lei/ mp
  Sindrila lemn 75 lei/ mp
  Sipca 9 lei/ mp
  Burlane 12 lei/ ml
  Jgheaburi 25 lei/ ml
  Lambriuri lemn 50 lei/ mp
  Cos de fum 200 lei/ buc
  Hidroizolatie lichida 32 lei/ mp
  Termoizolatie 27 lei/ mp
  Opritoare zapada 17 lei/ ml
  Corniere, sorturi, dolii, coame 17 lei/ ml
  Vopsit acoperis – 2 straturi 17 lei/ mp

  *Preturile sunt orientative. TVA nu este inclus.

  De ce este important un expert in acoperisuri pentru casa ta?

  Fie ca ai nevoie de un acoperis nou, o reparatie sau o inlocuire, este importatn sa gasesti mesterul potrivit pentru casa ta. Munca de calitate slabapoate sa te coste mai mult pe viitor si sa cauzeze mai multe deteriorari ale acoperisului. Nu este de mirare ca oamenii cauta profesionisti care sa aiba grija de proiectul lor.

  Trebuie sa stii ca o reparatie de inalta calitate trebuie sa dureze mai mult de 20 de ani, asadar ai grija pe cine angajezi. Asigura-te ca angajezi un mester care:

  • Iti ofera incredere.
  • Isi face treaba impecabil.
  • Nu iti vine lucruri sau servicii de care nu ai nevoie.

  Astfel vei fii impacat stiind ca locuinta ta si portofelul tau sunt protejati de costuri inutile.

  Cum gasesti un meserias bun pentru acoperisul tau?

  Daca te intrebai cum sa gasesti mesterul perfect pentru casa ta, iti oferim cateva lucruri pe care trebuie sa le ai in veder einainte de a angaja pe cineva.

  Recomandari de la prieteni si familie

  Familia ta, prietenii si chiar vecinii pot fii o sursa excelenta pentru recomandari. Daca stii pe cineva care a avut lucrari de acoperis recent, atunci e mai bine sa ii intrebi daca ar recomanda persoana lor de contact.

  Cauta online

  Internetul este o sursa nelimitata de inforamtii. Atunci de ce nul-ai folosi sa cauti un mester pentru proiectul tau? Cauta compania la care lucreaza, sau daca este PFA, cauta recenziile fostilor clienti ca sa iti formezi o parere si mai apoi sa iei o decizie.

  Cauta pe cineva cu experienta

  Ce fel de acoperis ai? Tigla, tabla, sindrila, toate aceste materiale au nevoie de un bun cuoscator cu un anumit set de aptitudini pentru a pastra si reconditiona stilul acoperisului tau. Asadar, te sfatuim sa cauti un mester care are calitatile speciale pentru astfel de servicii.

  Alege pe cineva care inspecteaza toata aria casei

  Din perspectiva proprietarului, instalarea sau reparatia unui acoperis nu pare cel mai complex proiect, deoarece de multe ori acestia nu sunt instiintati de o problema a proiectului. Tocmai de aceea este nevoie de un expert care sa analizeze intregul acoperis, sa faca poze si sa explice proprietarului ce este de facut.

  Asigura-te ca specialistul pe care l-ai angajat examineaza acoperisul. Daca acesta iti ofera o oferta de pret fara a aceasta analiza, poate ca e mai bine sa cauti in continuare.

  Intodeauna sa angajezi pe cineva cu certificat de inregistrare si competente

  Este recomandat ca personale pe care le angajezi sa fie autorizate pentru a demara un astfel de proiect. Obtine un contract scris si semnat de ambele parti pentru a putea beneficia de garantie. Totodata, un contract va oferi protectie atat proprietarului cat si mesterilor in sine.

  Prolist

  Decizii destepte in constructii! Prolist.ro este alcatuita dintr-o echipa dinamica, de editori, programatori si meseriasi care incearca sa va puna la dispozitie cei mai eficienti meseriasi si cele mai utile informatii din domeniul constructiilor.

  4 Comentarii

  Bogdan Burcea
  2 ani ago

  Sunt de acord.

  Rudi constructii
  2 ani ago

  Prețurile sunt ok

  Victor
  10 luni ago

  Ce înseamnă Montaj țigla metalica 27 lei m2 Și folia anticondens și șipca cu accesorii se plătesc separat? Sau la 27 lei montaj este inclus și accesorii folia și caroiaj Ms

  Mihai
  4 luni ago

  Am de dat jos sita și de pus apoi rabla cutata 120m

  Trimite

  Bank Name Account Name Account Number Sort Number IBAN BIC/Swift
  Test 345 99 CNA768