Cauti meseriasi pentru lucrarea ta?

Cauti o firma sau un meserias profesionist care sa iti execute lucrarea? Prolist te ajuta gratuit sa iti gasesti meseriasi pentru lucrarea ta!
Trimite detaliile lucrarii tale si te vom contacta cu cea mai buna solutie.  Preturi practicate in 2022 pentru placarea cu gresie si faianta [Updatat]

  meserias montare gresie si faianta

  Pretul mediu pentru placarea cu gresie/ faianta pe o suprafata de aprox. 12 mp este cuprins intre 480 – 600 lei *

  *Acest pret poate varia considerabil in functie de zona, suprafata, conditia peretilor.

  Piața serviciilor se dezvoltǎ in mod continuu şi oferǎ prețuri competitive, lucru facilitat si de era digitalizarii. Internetul oferǎ o serie de avantaje ajutand populația sǎ economiseascǎ resurse importante, precum timp şi bani. Acest lucru duce, cu certitudine, la ȋmbunǎtǎțirea calitǎții vieții, in toate aspectele ei.

  Numeroase firme vin ȋn sprijinul clientilor pentru a le oferi informații cât mai complexe de a gǎsi meşterul potrivit. Un profil complet al unui meşter, pe un website care prezintǎ credibilitate, este necesar sa contina descrierea modului in care se desfasoara activitatea, abilitǎțile deprinse, poze şi tarife, precum şi recenzii.

  Pentru ca un meserias sǎ-şi menţinǎ poziţia pe piaţă, este necesar sǎ se concentreze spre client şi calitate. În principiu acest lucru se cuantificǎ prin modalitǎți de evaluare a satisfacţiei clienţilor.

  Informatii de stiut inainte de a opta pentru aceste materiale

  Se stie ca placile ceramice reprezinta un material extrem de util, durabil, pe care-l intalnim in forme si dimensiuni dintre cele mai variate, pentru a se incadra in orice buget sau stil dorit.

  Pentru a ajunge la rezultatul dorit, nu este suficient doar sa fie gasite materialele perfecte – meseriasii sunt cei care realizeaza ca totul sa fie cat mai apropiat de cerintele fiecarei persoane.

  Ordinea efectuarii pasilor corespunzatori, tehnica de montare a gresiei si faiantei, respectarea indicatiilor materialelor, reprezinta cateva informatii esentiale privind modalitatea in care se vor desfasura lucrurile

  Datorita faptului ca gresia are o rezistenta crescuta, se poate utiliza in orice tip de spatie, fie ca este un spatiu interior de mici sau mari dimensiuni, unul predispus umezelii, sau chiar un spatiu exterior. Fiind un material usor de asortat, textura placilor se alege, de cele mai multe ori, in functie de culoarea si tipul mobilierului, fie unul mat sau lucios.

  Specialistii in constructii sfatuiesc ca pentru o zona de dimensiuni generoase, sa fie luata in considerare varianta unor placi cat mai mari. Indiferent de stilul de reamenajare optat, gresia si faianta se potrivesc in orice zona, fiind extrem de versatile. Un tip de gresie si faianta care sa reziste in timp, nu ar trebui sa-si modifice proprietatile, mai exact sa nu piarda din stralucire sau sa nu-si schimbe porozitatea.

  Aspecte ce pot inflluenta pretul final

  Un mester stie faptul ca nu este suficient doar sa fie urmati pasii obligatorii in vederea placarii cu gresie si faianta. Pentru a obtine un rezultat ideal si cat mai durabil, este necesar sa fie cunoscute lucruri suplimentare despre materiale, adezivi, plinte, unelte necesare.

  In ceea ce priveste ordinea efectuarii montajului de gresie sau faianta, este important sa fie respectata intocmai. Pregatirea substratului, tratarea cu amorsa, amestecarea adezivului, lipirea placilor folosind distantiere corespunzatoare, montarea plintelor si umplerea rosturilor – reprezinta pasi obligatorii in realizarea montajului.

  Un aspect care poate influenta variatia pretului, este determinat de tipul de pardosea, de nivelatia acesteia, precum si daca a fost turnata sapa autonivelanta.

  In procesul de placare, o variabila importanta o reprezinta starea peretilor, daca necesita sa fie decopertati sau indreptati, precum si daca sunt placati cu rigips.

  In general, cu cat suprafata de lucru este mai mare, cu atat pretul se poate negocia la o suma cat mai acceptabila.

  Un alt aspect ce influenteaza pretul pe metru patrat, este reprezentat de calitatea placilor. Astfel, cu cat calitatea este mai slaba si va avea mai multe defecte, cu atat meseriasul va petrece un timp mai indelungat in placarea acestora.

  Preturi medii pentru manopera diferitelor tipuri de placi

  Servicii placare diferite tipuri de placi Pret manopera, TVA inclus*
  Pardoseli gresie 45 lei/ mp
  Placare faianta 45 lei/ mp
  Placare trepte cu gresie 60 lei/ ml
  Aplicare plinta gresie 10 lei/ ml
  Pardoseli marmura/ granit 60 lei/ mp
  Placare mozaic 110 lei/ mp

  *Aceste preturi pot varia considerabil in functie de zona, suprafata, conditia peretilor.

  Servicii decopertari/ demolari Pret manopera, TVA inclus
  Decopertare gresie/ faianta 12 lei/ mp
  Decopertare mozaic 15 lei/ mp
  Decopertare tapet 7 lei/ mp
  Decopertare tencuiala 14 lei/ mp
  Decopertare glet/ lavabila 8 lei/ mp
  Demontare gips-carton 12 lei/ mp
  Demontare parchet 8-15 lei/ mp
  Demontare usi 35 lei/ buc
  Demontare linoleum 6 lei/ mp
  Demontare sape 9 lei/ mp
  Demontare confectii metalice 1,5 lei/ kg
  Transport moloz 180 lei/ mc

  Prolist

  Decizii destepte in constructii! Prolist.ro este alcatuita dintr-o echipa dinamica, de editori, programatori si meseriasi care incearca sa va puna la dispozitie cei mai eficienti meseriasi si cele mai utile informatii din domeniul constructiilor.

  9 Comentarii

  Negoi ion
  5 luni ago

  Buna ziua Am de montat câteva mii de mp de gresie si faianța Va rog sa ma contactați

  Ion ursu
  5 luni ago

  Buna ziua,in ce judet va aflati?

  Ionut
  4 luni ago

  Va salut daca mai aveți nevoie sunați la Nr de tel 0735497665

  Toanchina ioan
  4 luni ago

  Am nevoie de un meseriaș pt placare cu faianță și gresie Intr o baie. Circa 22 mp faianță și 5 mp gresie

  prolist-admin
  4 luni ago

  Buna ziua, Puteti gasi meseriasi pe platforma: https://prolist.ro/categories/ aici este linkul si puteti cauta dupa categoria montare gresie si faianta si locatia dumneavoastra. O zi frumoasa!

  Raul
  3 luni ago

  Bună ziua, Am de montat aprox 80 mp gresie și faianta. Cat ar fi prețul?

  prolist-admin
  2 luni ago

  Buna ziua, Pretul pentru metru patrat de gresie si fainata este aproximativ 45 lei, pentru intreaga lucrare noi aproximam undeva intre 3600-4000 lei. Depinde foarte mult de zona din care sunteti si daca exista alte impedimente care ar putea creste complexitatea lucrarii. Daca sunteti interesat de un pret exact si de un meserias puteti gasi pe platforma noastra meseriasi si firme care executa astfel de lucrari. O zi frumoasa.

  Cornel
  3 luni ago

  Bună ziua, am nevoie de un meseriaș pentru decopertat mozaic și placat cu granit fiamat 85mp și 27 de trepte dereparat și placat tot cu fiamat. Aștept deviz. Multumesc

  prolist-admin
  2 luni ago

  Buna ziua, Puteti contacta direct meseriasi inscrisi pe platforma Prolist pentru o oferta rapida si corecta. Multumim.

  Trimite

  Bank Name Account Name Account Number Sort Number IBAN BIC/Swift
  Test 345 99 CNA768