Intrebari frecvente

Ce este platforma prolist.ro?

Platforma Prolist.ro  este o unealta valoroasa de publicitate si promovare, prin care clientii intre in contact direct cu mesteri si vice-versa. Platforma este dedicata mesterilor din Romania.

Cum imi creez un profil pe prolist.ro?

Este forate usor sa te inregistrezi ca si mester sau client, trebuie doar sa apesi butonul de inregistrare si sa completezi formularul. Odata completat acesta iti va creea un profil, profilul trebuie activat accesand link-ul primit pe mail sau printr-o cerere de activare de la administrator. Ulterior vei avea access la un panou de control de unde vei avea optiunea sa modifici datele sau sa adaugi mai multe date despre firma ta. Daca esti client vei putea publica lucrari visibile pentru toti mesteri.

Cum imi sterg contul de pe platforma prolist.ro?

Pentru a sterge un profil de pe Prolist trebuie sa trimiti un e-mail specificand adresa de email de pe care a fost creat contul, numele contului si linkul aferent profilului. In viitor se va implementa optiunea de a se putea sterge din panoul de administrare.

Cate afaceri pot adauga?

Se pot adauga oricate afaceri sau lucrari. Limitarile sistemului sunt urmatoarele:

Se poate creea doar un profil de pe o adresa de email, nu se poate folosi aceeasi adresa de email si pentru client si pentru mester.

Pentru o firma cu mai multe sedii trebuiesc facute mai multe profiluri pentru a se putea adauga sediile.

Am adaugat o afacere sau lucrare si nu o gasesc in lista. Ce este de facut?

Dupa ce ai adaugat o afacere trebuie sa fie activa, asta inseamna ca pe e-mailul profilului vei primi un link de activare care trebuie accesat. De tinut minte acest mail poate fi in spam. Daca nu ati primit acest mail activarea se poate face din panou de control prin trimiterea unui mesaj administratorului.

Cum pot da o nota mesterilor?

Pentru a face o recenzie unui mester trebuie sa listati lucrarea pe platforma apoi mesterul sa o accepte iar la finalul lucrarii se poate da o nota mesterului.

Bank Name Account Name Account Number Sort Number IBAN BIC/Swift
Test 345 99 CNA768