Cum functioneaza

Maestru sau proprietar (client)

Devino maestru ProList

Inscrie-te

Alege planul gratuit. Apoi completeaza detaliile pentru a va inscrie ca membru pe ProList.

Creaza-ti profilul

Acest profil este ca un mini site web care face ca afacerea dvs. sa straluceasca. Profilul va contine exemple ale muncii, aptitudini, imagini, descrieri si toate recenziile pe care le obtineti. Aceste mini site-uri web vor aparea in motoarele de cautare Google, deci sunt o modalitate excelenta de promovare.

Gaseste un proiect

Urmariti potentiale proiecte

Logheaza-te si urmareste directorul de cautare si aplica la proiectele deschise din categoria ta.

Cititi descrierile proiectelor pentru a decide daca este potrivit. Odata ce citesti descrierea si vezi ca se potriveste cu expertiza si cronologia ta, aplica. Dupa ce aplicati pe proiect, proprietarul va primi un link catre profilul tau. Dupa revizuirea profilului, acesta va decide daca sa accepte sau sa respinga propunerea ta.

Trimite oferte

Contacteaza proprietarii si trimite oferte pentru proiecte

Odata ce proprietarul va selecteaza pentru proiect, puteti stabili mai multe detalii. Noi verificam ca toate numerele de telefon si toate listarile sa fie reale. Obtineti orice informatii suplimentare daca trimiteti o oferta direct unui mester.

Finalizati proiecte, obtineti evaluari si obtineti mai multe proiecte

In cazul in care proprietarul decide ca doreste sa lucrati pentru proiect, programati lucrarea. Dupa ce proiectul este complet, proprietarul evalueaza calitatea lucrarii. Obtineti recenzii pentru a va creste reputatia necesara pentru a castiga proiecte mari.

Creeaza o listare pentru proiect

Inscrie-te pe ProList

Spuneti-ne ce proiect aveti in minte, poate este bucataria pe care ati vazut-o in revistele de design interior sau aveti nevoie urgenta de reparatii. Trebuie sa stim unde este lucrarea, cand trebuie inceputa si restul detaliilor despre aceasta, cu cat mai multe detalii cu atat cotatiile sunt mai exacte

Primeste cotatii

Primeste informatiile necesare si cotatia

Consultati profilurile maestrilor pentru a le citi recenziile si ratingurile. Toate recenziile sunt de la proprietari care si-au gasit maestrii prin intermediul ProList.

Finalizeaza-ti proiectul

Final

Dupa finalizarea proiectului, evaluati calitatea, seriozitatea si valoarea maestrului. Alti utilizatori pot urmari si folosi acestea pentru a lua o decizie finala in cunostinta de cauza. Cu cat mai multe recenzii, cu atat comunitatea de mesteri devine mai puternica.

Nume banca Nume cont Numar cont Numar Sort (daca exista) IBAN BIC/Swift (daca exista)
Test 345 99 CNA768