Cauti meseriasi pentru lucrarea ta?

Cauti o firma sau un meserias profesionist care sa iti execute lucrarea? Prolist te ajuta gratuit sa iti gasesti meseriasi pentru lucrarea ta!
Trimite detaliile lucrarii tale si te vom contacta cu cea mai buna solutie.  Case modulare pret – Tot ce trebuie sa stii

  Case modulare - Tot ce trebuie sa stii

  Anumite case modulare pot fi o alternativa excelenta la casele traditionale construite pe santier. Unii proprietari viseaza la propria lor casa, dar nu isi doresc sa investeasca mult timp si cheltuieli ridicate pentru gestionarea arhitectilor, inginerilor sau a muncitorilor in constructii, necesari pentru a ridica o casa de la 0.

  Casele modulare sunt foarte rentabile si pot economisi mult timp si te vor scapa de dureri de cap.

  Case modulare: Ce sunt?

  O casa modulara ofera o multime de avanataje si se adapteaza flexibil la nevoile si dorintele proprietarilor. De obicei, aceste case sunt prefabricate si ulterior transportate la locul unde urmeaza a fi instalata, dintr-o singura bucata. Modulele individuale pot fi combinate intre ele.

  De la locuinte minimaliste, la case spatioase pentru familii, cu o casa modulara ai libertatea de a alege orice iti doresti.

  Deoarece unele case modulare sunt construite in fabrici, acestea pot fi finalizate in cateva saptamani, spre deosebire de casele clasice care se construiesti si in cativa ani. Aceste case trebuie sa se conformeze regulilor, codurilor de constructie specifice si liniilor directoare, care adesea le depasesc pe cele ale caselor traditionale.

  O data asamblata, procesul de constructie a unei case modulare este asemanator ca cel al unei constructii conventionale. Este conectata la utilitati, interiorul este echipat cu electrocasnice, dulapuri, podele, si alte elemente de decor sau care sunt necesare in orice casa locuibila.

  Case modulare, diferite fata de casele mobile

  O casa modulara nu este la fel cu una mobila. Desi casele mobile au parcurs un drum luc si acum sunt fabricate la standarde mult mai inalte, acestea nu au inca o valoare destul de buna.

  Valoarea acestora la revanzare nu este la fel de buna ca o casa modulara, si tind sa nu reziste la fel de mult. De asemenea, o casa mobila poate fi mutata oricand dintr-un loc in altul, in timp ce casa modulara nu permite acest lucru. Exista legi si reglementari specifice cu privire la aspectul acestor relocari.

  Termenul de “casa mobila” a fost folosit pana in data de 15 iunie 1976, schimbandu-se ulterior in “casa prefabricata”.

  Toate casele modulare arata la fel?

  Acesta este un concept gresit, deoarece casele modulare nu arata toate la fel. Acestea nu au limitari in ceea ce priveste aspectul pe care il poate avea, si ai posibilitatea de a crea orice stil de casa, asa cum iti doresti pentru a intruchipa stilul de design visat.

  De asemenea, poti adauga orice stil de fereastra sau detaliu arhitectural pentru a-ti personaliza viziunea. Ai libertatea de a lucra alaturi de constructorul tau si sa proiecteziun plan personalizat pentru fiecare camera, perete si detaliu pe care ti-l doresti pentru viitoarea ta casa.

  Datorita faptului ca incaperile sunt in esenta blocuri de constructie, nu exista nicio limita pentru posibilelel completari. Poate ca realizezi dupa ceva timp in care ai locuit intr-o casa modulara ca ai nevoie de un dormitor in plus. Tot ce trebuie sa faci este sa iti contactezi constructorul si sa faci un plan pentru dormitorul ce urmeaza a fi adaugat la structura de baza.

  Case modulare - preturi10 lucruri pe care este bine sa le stii despre case modulare

  1. Casele modulare sunt transportate la locul instalarii si asezate pe o fundatie permanenta;
  2. Pot fi personalizate in functie de cerintele proprietarului;
  3. Modelele variaza in functie de dimensiuni si stilul ales;
  4. Sunt considerate a fi cladiri ecologice;
  5. Pot fi construite pentru a rezista la un vant de pana la 173 mph;
  6. Taxele pentru o casa modulara sunt aceleasi ca pentru o casa traditionala;
  7. Constructiile modulare pot fi utilizate pentru aplicatii comerciale, inclusiv birouri si sau fabrici;
  8. Casele modulare necesita propria lor asigurare dedicata proprietarilor;
  9. Sunt structuri permanente si sunt in general evaluate ca proprietati imobiliare;
  10. Constructia loc necesita mult mai putin timp fata de cele clasice.

  Case modulare pret

  Desi nu reprezinta o regula, in general o casa modulara presupune o cheltuiala mai mica decat o casa construita in mod traditional. Acestea costa de obicei intre 10% si 35% mai putin fata de casele clasice, construite la fata locului.

  Ca sa iti poti face o idee despre costul unei astfel de case, mai jos vei gasi un tabel cu diferite modele si cu pretul lor aproximativ. Costurile unei case modulare sunt influentate de suprafata acesteia, numarul de case, tipul materialului si de cerintele suplimentare ale proprietarului.

  Suprafata m2 Numar camere Pretul incepe de la
  12.5 m2 1 camera 5.000 euro
  55 m2 2 dormitoare + 1 baie 24.000 euro
  90 m2 2 dormitoare + 2 bai 38.600 euro

  Care sunt avantajele unei case modulare?

  Pe langa adaptabilitatea procesului de constructie a unei asemenea case, exista cateva avantaje suplimentare.

  Sunt finalizate mai repede

  Datorita faptului ca sunt fabricate in interiorul unei fabrici specializate, nu exista intarzieri de constructie din cauza conditiilor meteorologice ce pot nefavorabile. Acest lucru permite construirea caselor modulare pe tot parcursul anului.

  Casele modulare sunt ecologice

  Modul de fabricare a caselor ajuta la reducerea excesului de materiale si deseuri generate din constructia locuintelor traditionale. O casa modulara functioneaza cu aproximativ 15% mai eficient fata de cele construite pe santier. Poti economisi bani in ceea ce priveste costul annual pentru incalzire sau racire.

  De asememenea, fiind atat de adaptabile, iti poti proiecta o casa cu panouri solare, baterii de energie, becuri ce au un consum redus de energie, sau alte elemenete ce iti poti oferi independenta fata de furnizorii de energie.

  Sunt de inalta calitate

  Acestea demonstreaza un nivel exceptional de calitate si consistenta. Pe de alta parte, o casa traditionala este expusa la intemperii, cum ar fi ploi, vant, schimbari bruste de temperatura, ce pot influenta negativ procesul de constructie a acesteia.

  Casa modulara este fabricata intr-un mediu controlat, ceea ce asigura pereti drepti si imbinari calitative. De asemenea, sectiunile unei locuinte modulare trebuie transportate la locul in care urmeaza sa fie instalate, ceea ce inseamna ca este necesar sa reziste la diferite actiuni de manipulare.

  Prolist

  Decizii destepte in constructii! Prolist.ro este alcatuita dintr-o echipa dinamica, de editori, programatori si meseriasi care incearca sa va puna la dispozitie cei mai eficienti meseriasi si cele mai utile informatii din domeniul constructiilor.

  Trimite

  Bank Name Account Name Account Number Sort Number IBAN BIC/Swift
  Test 345 99 CNA768