aida tec

Iași, Romania

Despre

Bine ați venit la AIDATEC – Calitate și Eleganță în Montarea Gresiei și Faianței

La AIDATEC, suntem pasionați de transformarea spațiilor prin intermediul gresiei și faianței. Suntem un nume de încredere în industria construcțiilor din România, și ne mândrim cu servicii de înaltă calitate, executate de maeștri cu o vastă experiență de peste 15 ani în acest domeniu.

Ce ne diferențiază?

Experiență și Competență: Cu o echipă de maeștri pricepuți și dedicați, AIDATEC aduce o vastă experiență în fiecare proiect. Fie că este vorba despre montarea gresiei sau faianței în locuințe, spații comerciale sau proiecte industriale, ne asigurăm că fiecare detaliu este tratat cu atenție și pricepere.

Calitate Superioară: La AIDATEC, credem că fiecare proiect merită cea mai înaltă calitate. De aceea, folosim materiale de top și tehnici avansate pentru a asigura o durabilitate de lungă durată și un aspect estetic impecabil.

Design Personalizat: Nu suntem doar montatori, suntem artiști ai designului. Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile și gusturile lor, astfel încât să putem crea soluții personalizate și estetice care să transforme orice spațiu într-o operă de artă funcțională.

Punctualitate și Profesionalism: Respectăm termenele stabilite și ne axăm pe comunicare deschisă și transparentă cu clienții noștri. Suntem mândri că putem oferi servicii profesioniste și de încredere.

Servicii oferite:

Montarea gresiei și faianței în băi, bucătării, balcoane, terase și alte spații interioare și exterioare.
Repararea și renovarea zonelor deteriorate.
Proiectare și consultanță în design pentru a vă ajuta să vă materializați viziunea.
Utilizarea celor mai noi tehnologii și materiale pentru rezultate de top.
La AIDATEC, suntem dedicați să oferim soluții de construcție de înaltă calitate care să aducă valoare și frumusețe fiecărui proiect. Cu o echipă de maeștri experimentați și pasionați, suntem alegerea perfectă pentru proiectul dvs. de montare a gresiei și faianței.

Contactați-ne astăzi pentru o discuție despre cum putem să transformăm visul dvs. în realitate cu eleganță și profesionalism! +40727562657

Expertiza

Aria de acoperire

Bank Name Account Name Account Number Sort Number IBAN BIC/Swift
Test 345 99 CNA768