Bc Forax

Despre

Bc Forax firma de foraj din judetul Mures, executam foraje de mica adancime, foraje de adancime medie si foraje de adancime mare. Prestam si servicii de denisipari, reparatii si intretinerea puturilor de apa si montaj pompe submersibile. Avand la dispozitie utilaje profesionale precum motocompresoare, pompe submersibile, instalatii de foraj, sisteme de carotaj, putem executa orice lucrare la cele mai inalte standard.

Executam foraje puturi apa la preturi corecte, in functie de o analiza a proiectului si dificultatea acestuia.
Avem o vasta experienta in realizarea de foraje puturi apa, si de aceea consideram ca suntem cea mai buna alegere pentru dumneavoatra.

Executam lucrari de foraje puturi pentru alimentare cu apa de mica si foraje puturi apa pentru alimentare cu apa de mare adancime, foraje pompe de caldura, foraje orizontale, foraje de studiu, foraje piloni (piloti forati), desnisipari si foraje piezometrice pentru realizarea de studii hidrologice, in toata Romania.

Video descriptiv

Vrem sa ne prezentam echipa si etica de lucru cu un scurt video descriptiv.

Expertiza

Aria de acoperire

Primeste o cotatie

Creaza un proiect gratuit pentru a primii cotatii de la cei mai buni mesteri din domeniu. Sitemul nostru de rating arata cat de bun este fiecare mester.

Nume banca Nume cont Numar cont Numar Sort (daca exista) IBAN BIC/Swift (daca exista)
Test 345 99 CNA768