fbpx

CargoMan

Despre

ESTIMARE ŞI EVALUARE GRATUITĂ
Expertul nostru în logistică va realiza o estimare gratuită, iar, mai apoi, vă asigurăm consultanţă şi asistenţă pe toată durata operaţiunii.

SERVICII COMPLETE
Oferim întreaga gamă de servicii conexe mutărilor profesioniste – împachetare, transport, despachetare, montaj, depozitare, etc.

SIGURANŢA BUNURILOR
Bunurile relocate vor fi protejate pe parcursul transportului şi garantăm integritatea lor prin poliţa de asigurare.

EXPERIENŢĂ
Mutările şi relocările vor fi realizate cu ajutorul unor echipe de lucru cu ani de experienţă în mutări profesioniste.

MATERIALE DE ÎMPACHETAT GRATUITE
Furnizăm gratuit materialele necesare împachetării, cu posibilitatea de returnare a cutiilor în maxim 3 zile de la data relocării.

SERVICII DE DEPOZITARE

Oferim servicii de depozitare în depozite special amenajate şi cu access restrictionat. Curtea depozitului beneficiază de pază 24/7.

MUTĂRI INTERNATIONALE

Efectuăm acţiuni profesioniste de mutări la nivel european, inclusiv în Marea Britanie, relocarea având loc atât din exterior-în ţară, cât şi din ţară-oriunde în Uniunea Europeana.

 

Tipuri de mutări:

MUTĂRI PENTRU PERSOANE FIZICE
Prin servicii de transport şi relocare impecabile, Cargoman, va reuşi să-ţi mute întregul cămin fără stres, indiferent dacă te vei muta vis-a-vis sau într-un alt oraş.

Asigurăm servicii de transport mobila de locuinte de orice fel. Pentru toate obiectele de mobilier asigurăm materiale de împachetat, dezasamblare şi reasamblare la destinaţie.

Oferim servicii de debarasare a mobilierului vechi, acesta ne mai constituind o problema pentru dumneavoastră. Obiectele nedorite sunt transportate catre puncte autorizate de debarasare sau reciclare.

MUTĂRI PENTRU PERSOANE JURIDICE
Cargoman este şi solutia persoanelor juridice, atât din mediul privat, cât şi cel de stat. Dacă afacerea se transformă şi e timpul relocării, acesta te va ajuta prin servicii de transport şi relocare profesioniste.

Portofoliul nostru de clienţi atestă pentru experienţa noastră în mutări complete de birouri sau sedii. Noi vă asigurăm finalizarea în timp util şi în cele mai bune condiţii ale proiectului.

Primeste o cotatie

Creaza un proiect gratuit pentru a primii cotatii de la cei mai buni mesteri din domeniu. Sitemul nostru de rating arata cat de bun este fiecare mester.Bank Name Account Name Account Number Sort Number IBAN BIC/Swift
Test 345 99 CNA768