Casaaugustin

Strada Livezii 48, Cluj-Napoca 400638, Romania

Despre

MISIUNEA NOASTRĂ

Suntem dedicați oferirii de soluții personalizate în domeniul mobilierului. Specialitatea noastră constă în furnizarea de mobilier la comandă, adaptat perfect nevoilor și gusturilor fiecărui client. Oferim servicii gratuite de proiectare și consultanță în Cluj-Napoca, iar datorită tehnologiei avansate pe care o utilizăm, garantăm calitatea superioară a produselor noastre la prețuri competitive.

Pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și eficientă, vă invităm să vizitați Mobila Casa Augustin sau să explorați oferta noastră online. Aici veți descoperi o varietate de mobilier pentru toate spațiile: bucătărie, living, dormitor, camera copiilor și birou. De asemenea, oferim o selecție diversificată de saltele.

VALORILE NOASTRE

Credem că alegerea mobilierului potrivit este esențială pentru confortul și estetica locuinței dumneavoastră. De aceea, la Mobila Casa Augustin, ne străduim să vă oferim produse de calitate, fabricate în România, la prețuri corecte. Cu o tradiție solidă în domeniu, ne-am impus ca un nume de referință pe piața de mobilă. Dacă sunteți în căutarea unui mix ideal între design, funcționalitate și cost, vă așteptăm în magazinele noastre fizice sau online.

Expertiza

Bank Name Account Name Account Number Sort Number IBAN BIC/Swift
Test 345 99 CNA768