E.M.Automation Expert

Cluj-Napoca, Romania

Despre

E.M. Automation Expert a fost înființată la începutul anului 2022, și oferă servicii de înaltă calitate în domeniul instalațiilor electrice. Suntem o echipă formată din tineri cu experiență, motivați să îndeplinim nevoile personalizate ale fiecărui client. Ne caracterizează profesionalismul, seriozitatea, integritatea, și atenția la detalii.

Suntem într-o continuă dezvoltare profesională, iar misiunea noastră este să depășim așteptările fiecărui client care ne trece pragul – prin colaborarea eficientă între membrii echipei, siguranță la locul de muncă, și folosind cele mai noi tehnologii de pe piață, la prețuri competitive.

Suntem dedicați și dorim să avem o relație de lungă durată cu fiecare client, bazată pe siguranță, rapiditate și anticiparea nevoilor fiecărui proiect pe care îl realizăm.

Oferim servicii de înaltă calitate în domeniul instalațiilor electrice și prestăm servicii în domeniul sistemelor de securitate, precum, control acces, supraveghere video, detecție și avertizare în caz de incendiu, instalații electrice, automatizări, sisteme anti-efracție și rețele de date.

Expertiza

Bank Name Account Name Account Number Sort Number IBAN BIC/Swift
Test 345 99 CNA768