Electrician Timisoara

Despre

INSTALATII ELECTRICE CIVILE

Tinand cont de conditiile specifice fiecarui client, va oferim solutii personalizate, fie ca e vorba de instalatii de iluminat , instalatii de forta , de lucrari la cheie sau de consultanta tehnica.

INSTALATII ELECTRICE INDUSTRIALE

Oferim servicii de executie si proiectare pentru instalatii electrice de forta industriale. Tablouri de distributie, instalatii de iluminat, bare de distributie, instalatii de impamantare, sisteme de AAR

REPARATII INSTALATII ELECTRICE

Daca aveti nevoie urgenta de un electrician in Timisoara sunati cu incredere si vom interveni in cel mai scurt timp posibil. Clienti si calitatea lucrarilor ne recomanda. Foloseste formularul de contact

AUTOMATIZARI INDUSTRIALE SI CIVILE

Executie tablouri electrice de automatizare pentru masini industriale. De asemenea executam reparatii capitale si modernizari pentru orice tip de utilaj.Servicii de mentenanta pentru firme.

 

Misiunea noastra este mereu de-a oferii servicii ireprosabile la cel mai ridicat nivel posibil , cu o experienta de peste 15 ani in domeniul instalatilor electrice va garantam o lucrare bine realizata la un pret echitabil.

Instalatii de iluminat
Reparatii la instalatile existente de iluminat , inlocuirea acestora cu sisteme de iluminat economice.
Tablouri electrice
Reparatii , inlocuire , modernizare tablouri electrice , extindere circuite.
Instalatii electrice de curenti slabi
Sisteme de control acces , retele de voce-date, sisteme de supraveghere video.

 

Aria de acoperire

Primeste o cotatie

Creaza un proiect gratuit pentru a primii cotatii de la cei mai buni mesteri din domeniu. Sitemul nostru de rating arata cat de bun este fiecare mester.

Nume banca Nume cont Numar cont Numar Sort (daca exista) IBAN BIC/Swift (daca exista)
Test 345 99 CNA768