Eugen Nicolăescu

Cluj-Napoca, Romania

Despre

 

Acoperisul este cea mai importanta parte a unei case.

Echipa noastră va oferă servicii complete de montaj și reparații acoperiș sistem complet, atât în regim normal cât și la urgență. Lucrăm atât cu țiglă metalică cât și cu țiglă ceramică.

Echipa noastra activeaza pe piata constructiilor de acoperisuri inca din anul 2007. Echipa noastra este specializata in oferirea solutiilor potrivite pentru acoperisul dumneavoastra. Va putem oferi asistenta si in constructia structurilor din lemn pentru acoperisuri, precum si pentru montarea de invelitori metalice, iar impreuna cu furnizorii nostrii punem pretul corect pe acoperisul dumneavoastra.

Am ales sa colaboram cu partenerii cei mai seriosi si constanti, din punct de vedere profesional, pentru a va putea pune la dispozitie produsele cele mai optime, si aici ne referim la raportul calitate-pret.

Produsele sunt atent selectionate astfel incat sa acoperim toata gama de cerinte si sa multumim chiar si pe cei mai pretentiosi clienti. Fiecare produs este insotit, dupa caz, de un certificate de garantie si declaratie de conformitate menite sa ateste calitatea produselor cumparate

Punem accent pe calitate. Echipa noastră este formată doar din experți în servicii de montaj acoperișuri. Indiferent de mărimea acoperișului locuinței tale, vom depune, de fiecare dată, efort maxim pentru a-ți întrece așteptările. Deși dificile aceste servicii de montaj acoperișuri, te asigurăm că nu ai de ce să-ți faci griji. Experiența noastră în această direcție va conduce la un rezultat cu mult peste așteptările inițiale.

Principalele trei motive pentru care suntem cei mai buni de pe piață:

– Materiale de calitate
– Știm că o muncă de acoperiș de calitate începe cu materialele potrivite
– Manoperă superioară

Echipa noastră de acoperișuri profesionale este autorizată complet și asigurată.

Cel mai bun raport preț/calitate.

Scopul nostru este de a vă oferi o lucrare de calitate la un preț accesibil.

Acoperișul, alături de fundație și pereți, este unul dintre cele mai importante elemente ale casei. El trebuie să fie stabil, dar și să îți pună locuința într-o lumină bună. Imaginea de ansamblu a casei tale depinde de modul în care acoperișul este construit.

De ce noi ?

Lucrare de Calitate

Scopul nostru este să oferim tuturor clienților, lucrări de calitate.
Experiență 15 Ani

Credem că avem experiența necesară pentru a oferi rezultate remearcabile.

Vă punem la dispoziție niște adevărați profesioniști în domeniu.
Executăm orice tip de lucrări de reparații acoperiș la urgență. Ne puteți contacta pentru o evaluare corectă a acoperișului

Executăm orice tip de lucrări de dulgherie în acoperișuri. Apelați la noi pentru a afla ce înseamnă calitatea.

Servicii:

Montaj Acoperișuri
Reparații Acoperișuri
Montaj Țiglă Metalică
Montaj Țiglă Ceramică

Montaj Tablă Cutată
Montaj Tablă Fălțuită
Montaj Șindrilă Bituminoasă
Montaj Jgheaburi Burlane
Dulgherie

Obțineți consultanță gratuită astăzi!

Expertiza

Bank Name Account Name Account Number Sort Number IBAN BIC/Swift
Test 345 99 CNA768