Hydro Concept

Despre

Numele companiei noastre este Hydro Concept și suntem specializați în furnizarea de servicii profesionale de hidroizolare pentru clienții noștri din capitală și zonele învecinate. Avem o vastă experiență în acest domeniu și oferim soluții eficiente și personalizate pentru orice nevoie de hidroizolare, de la acoperișuri și terase, până la subsoluri și bazine de înot.

Echipa noastră de specialiști este formată din experți calificați și instruiți în cele mai recente tehnici de hidroizolare, iar serviciile noastre sunt executate cu cele mai bune materiale și echipamente de pe piață. De asemenea, suntem mereu la curent cu cele mai noi inovații și tehnologii, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru fiecare situație specifică.

Pentru noi, satisfacția clienților este o prioritate, așa că oferim întotdeauna servicii personalizate și soluții adaptate la nevoile fiecărui client în parte. Suntem foarte atenți la detalii și ne asigurăm că toate lucrările noastre sunt finalizate la timp și la cel mai înalt standard de calitate.

Indiferent dacă aveți nevoie de o izolare pentru un acoperiș, o terasă sau orice altă suprafață, suntem aici pentru a vă ajuta. Contactați-ne pentru o consultație gratuită și pentru a afla cum vă putem ajuta să vă protejați locuința sau clădirea de infiltrările de apă și umiditate

Expertiza

Bank Name Account Name Account Number Sort Number IBAN BIC/Swift
Test 345 99 CNA768