fbpx

Marcos Construct Logistics

Despre

Sisteme complete de acoperisuri

Tigle metalice – Comercializam si montam acoperisuri tip tigla metalica. Asiguram montaj in judetul Arges.

Sisteme pluviale Sistemele de jgheaburi si burlane vin sa intregeasca arhitectura si functionalitatea unui acoperis.

Ferestre de mansarda, scari acces pod – Oferim clientilor nostri solutia completa de acoperis perfect functional si modern: lumina naturala, aer proaspat si calitate.

 

Marcos Construct Logistics activeaza pe piata sistemelor pentru acoperis din jud Arges, oferind clientilor produse de calitate (tigla metalica, sisteme pluviale si accesorii), produse la preturi avantajoase si servicii profesionale (montaj acoperis, demolare acoperis vechi, transport). Serviciile care reprezinta activitatea de baza sunt: comercializare si montare tigla metalica (tabla tip tigla), sisteme pluviale, ferestre de mansarda, serviciile auxiliare sunt:

Consultanta – inaintea de luarea oricarei decizii referitoare la acoperisul casei, noi va prezentam solutia personalizata si optima.

Masuratori acoperis – pentru a calcula corect volumul de materiale care trebuiesc achizitionate, un membru al echipei Marcos va poate masura exact suprafata.

Calcul de pret total pentru materiale acoperis si montaj – pe baza masuratorilor se va calcula pretul total care include materialele necesare, tigla metalica, accesorii sistem pluvial si manopera.

Montajul acoperisului este realizat de echipe specializate si autorizate de catre producatori

Renovare – reparare acoperisuri

Aria de acoperire

Primeste o cotatie

Creaza un proiect gratuit pentru a primii cotatii de la cei mai buni mesteri din domeniu. Sitemul nostru de rating arata cat de bun este fiecare mester.Bank Name Account Name Account Number Sort Number IBAN BIC/Swift
Test 345 99 CNA768