fbpx

Montaj Plast

Despre

Produse Comercializate de Tamplarie PVC si Aluminiu.

Servicii de montaj si reparatii articolelor de tamplarie PVC si aluminiu.

Montaj Plast comercializeaza produse de tamplarie din pvc si aluminiu precum: Ferestre Izolatoare, Usi interior/exterior, Jaluzele, Rolete, Rulouri, Storuri, Plase Anti-Insecte

Produsele comercializate de tamplarie pvc si aluminiu corespund la cele mai inalte standarde de calitate in domeniul tamplariei, durabilitatea de viata a produselor fiind foarte ridicata.

Montaj Plast Oradea ofera montajul produselor de tamplarie pvc gratuit. Firma Montaj Plast lucreaza cu o echipa profesionista, amiabila, care colaboreaza in mod profesional cu clientii. Data montajului este stabilit dupa acordul comun al clientilor si a firmei Montaj Plast.

Montaj Plast din Oradea va sta la dispozitie si cu servicii de reparatii. Puteti sa ne apelati cu incredere daca usile/ferestrele dvs. din tamplarie pvc, aluminiu s-au deteriorat, indiferent de motiv. Dispunem de un stoc foarte variat de accesorii atat pentru usile si ferestrele termopane cat si pentru jaluzele, rolete, storuri si tot ce tine de tamplaria pvc si aluminiu.

 

Expertiza

Aria de acoperire

Primeste o cotatie

Creaza un proiect gratuit pentru a primii cotatii de la cei mai buni mesteri din domeniu. Sitemul nostru de rating arata cat de bun este fiecare mester.Bank Name Account Name Account Number Sort Number IBAN BIC/Swift
Test 345 99 CNA768