SC Pipe Instal SRL

Calea Vitan 55-59, București 031282, Romania

Despre

Povestea PIPE INSTAL a început în 2019. Astfel, ne-am propus să aducem un suflu nou, tineresc și asumat privind calitatea în execuție și proiectare a instalațiilor din construcții.

Prioritățile PIPE INSTAL sunt:

Siguranța angajaților;

Calitatea lucrărilor executate;

Timpul de execuție;

Mediul inconjurător.

Cum facem?

Investim în dezvoltarea angajaților, le oferim condițiile optime să-și desfășoare activitatea cu ajutorul unor scule profesionale de lucru și echipamente de protecție.

Pentru lucrările contractate avem personal autorizat pe fiecare specialitate care să gestioneze calitatea în execuție.

Echipele sunt împărțite în subdepartamente pregătite să înceapă etapele de execuție simultan. Astfel, cu ajutorul echipamentelor profesioniste și a personalului calificat reușim să gestionăm lucrările în care suntem angrenați.

Promovăm crearea unui mediu de lucru sănătos și sigur, prin respectarea normelor de protecție, siguranță și sănătate în muncă. Reciclăm selectiv deșeurile pe care le facem în șantierele unde suntem angrenați.

Politica PIPE INSTAL este să aducă schimbarea nu doar să vorbească despre ea, când spunem PIPE INSTAL spunem calitatea lucrărilor executate și siguranța lucrătorilor. De aici vine și respectul fața de clienți, firme colaboratoare și angajați.

PIPE INSTAL acționează în spirit de echipă, cu profesionalism și inovație, numai așa asigurăm un mediu de lucru sănătos și de lungă durată.

Expertiza

Bank Name Account Name Account Number Sort Number IBAN BIC/Swift
Test 345 99 CNA768