Silva sistems

Despre

Silva Sistems ofera solutii complexe pentru securitatea persoanelor, bunurilor, valorilor si datelor astfel incat activitatea beneficiarilor nostri sa se desfasoare in conditii de maxima siguranţa.

Sistemul informatic al unei companii reprezinta unul din principalii factori de sustinere si dezvoltare ai oricarei afaceri. Dimensionarea si proiectarea corecta a acestui sistem este cea mai importanta activitate in procesul de constructie a unei solutii informatice, fiind baza functionarii la parametrii optimi din momentul trecerii solutiei din faza de implementare in faza de exploatare.

S.C. Silva Sistems S.R.L. este o companie romaneasca cu capital integral privat care a inceput activitatea in 2001. Avem sediul central in Constanta si 2 reprezentante tehnice in Ialomita si Tulcea.

Experienta acumulata in ultimii 15 ani si cresterea organica si sanatoasa din aceasta perioada ne recomanda drept un partener stabil si de incredere.

Expertiza

Primeste o cotatie

Creaza un proiect gratuit pentru a primii cotatii de la cei mai buni mesteri din domeniu. Sitemul nostru de rating arata cat de bun este fiecare mester.

Nume banca Nume cont Numar cont Numar Sort (daca exista) IBAN BIC/Swift (daca exista)
Test 345 99 CNA768