fbpx

Tarifele practicate de firmele de curatenie

curatenie

Pretul mediu pentru efectuarea curateniei intr-o incapere de dimensiuni medii, de aprox. 15  mp este cuprins intre 150 -250 lei *

Toata lumea isi doreste sa se bucure de spatii interioare curate, in care prospetimea poate indica o stare de sanatate adecvata. Fie ca este vorba despre locuinta proprie, despre spatiul in care ne desfasuram activitatea profesionala sau chiar despre o hala industriala, este absolut necesar sa se efectueze zilnic sau periodic servicii de curatenie.

Din nefericire, societatea moderna se confrunta cu probleme serioase de poluare si o industrializare excesiva, fapt ce necesita o abordare mai stricta asupra serviciilor de curatenie.

Prin ce se deosebesc firmele de curatenie?

Spatiile curate, in care prospetimea si confortul sunt resimtite in fiecare moment, reprezinta o prioritate pentru majoritatea oamenilor. In acest sens, echipele de curatenie ofera solutii suplimentare si profesionale, pentru a tine murdaria departe.

In ceea ce priveste modalitatea in care se desfasoara procesul de curatenie a diferitelor spatii interioare, sunt necesare produse profesionale si tehnologii speciale. Printre acestea se numara aplicarea diferitelor tipuri de tratamente profesionale, datorita faptului ca pot fi intalnite pete de tot felul, murdarie si mirosuri persistente.

Pe langa oferta de curatenie standard, la cerere, pot fi utilizate o alta categorie de produse profesionale. Acestea conțin germicid și au proprietati antibacteriene, pentru a distruge un spectru mai larg de bacterii. Mai mult, dozarea optimă a produselor profesionale, respectiv a detergenților, pentru a se obtine cele mai bune rezultate se realizeaza cu ajutorul dozatoarelor special concepute.

Indiferent de gradul de murdarie, este important sa fie gasita echipa care ofera solutia potrivita pentru curatarea spatiului avut la dispozitie. Activitatea de intreținerea regulată a spatiilor reprezinta modalitatea de a facilita procesul propriu-zis, de curatenie generala.

Tarifele practicate in domeniul curateniei

Preturile serviciilor de curatenie difera in functie de zona in care sunt prestate. Acestea se pot negocia in functie de suprafete si de gradul de dificultate al lucrarilor care se executa. Insa, inainte de a incheia un contract este indicat sa se realizeze o evaluare la fata locului.

Curatenie de intretinere

(o singura prestatie)

Pret in lei*
Studio (pana la 40mp) 285
Apartament 2 camere (pana la 65mp) 385
Apartament 3 camere (pana la 80mp) 425
Locuinte de pana la 95 mp 525
Case, vile (peste 95mp) 4.5 – 8 lei/mp
Curatenie generala Pret in lei*
Studio (pana la 40mp) 400
Apartament 2 camere (pana la 65mp) 505
Apartament 3 camere (pana la 80mp) 560
Locuinte de pana la 95 mp 665
Case, vile (peste 95mp) 6.5 – 10 lei/mp
Curatenie dupa constructor Pret in lei*
Studio (pana la 40mp) 480
Apartament 2 camere (pana la 65mp) 585
Apartament 3 camere (pana la 80mp) 680
Locuinte de pana la 95 mp 785
Case, vile (peste 95mp) 10 – 12 lei/mp

Preturile sunt exprimate in lei, nu au TVA inclus si sunt variabile.

Trimitequestion_answer

Bank Name Account Name Account Number Sort Number IBAN BIC/Swift
Test 345 99 CNA768